Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ ДЕНЕС

ЛОКАЦИЈА

ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.6

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: 02/ 32 43 777

Факс:  02/ 32 43 789

Инфо: 02/ 32 43 772

Да се поврземе

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ