Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Author: dejan

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е Месечниот билтен 08. на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд - Скопје можете да ги погледнете ТУКА, а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд –

ПОВЕЌЕ

КБ Прво Пензиско Друштво со спонозорство на музичкиот проект МАКЕДОНИСИМО на Симон Трпчески

КБ Прво пензиско друштво кон крајот на месецот ќе биде горд спонзор и поддржувач на еден од најзначајните културни настани во нашата земја - македонската премиера на интернационалниот музички проект МАКЕДОНИСИМО. Во изведба на квинтет предводен од познатиот македонски пијанист од светски рамки Симон Трпчески заедно

ПОВЕЌЕ

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е Месечниот билтен 07. на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд - Скопје можете да ги погледнете ТУКА, а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд –

ПОВЕЌЕ

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е Месечниот билтен 06. на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд - Скопје можете да ги погледнете ТУКА, а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд –

ПОВЕЌЕ

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е Месечниот билтен 05. на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд - Скопје можете да ги погледнете ТУКА, а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд –

ПОВЕЌЕ

Весна Стојановска, Генерален Директор на КБ Прво избрана меѓу 20-те најуспешни жени менаџерки

На 28.05.2022, (сабота) се одржа Марили Бизнис форумот под насловот „Современа бизнис раскрсница“ на кој учество зедоа неколку стотици жени-менаџери од земјава и регионот. Традиционално изборот се врши во организација на Агенцијата Марили,

ПОВЕЌЕ

Воениот конфликт во Украина ги раздрма финансиските пазари

Воениот конфликт во Украина ги раздрма финансиските пазари. Почетокот на воениот конфликт во Украина предизвика сериозно нарушување на значаен дел од економските односи помеѓу Русија и остатокот од светот.  Ова, барем на краток рок, ќе предизвика значајно влијание врз светката економија. Особено погоден е Европскиот регион,

ПОВЕЌЕ

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е  Месечниот билтен 10. на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд - Скопје можете да ги погледнете ТУКА , а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд

ПОВЕЌЕ

КБ Прво со нова модерна веб страна

Во согласност со динамичните промени на модерното деловно работење, како и промената на навиките на луѓето и целокупното општество, КБ Прво Пензиско Друштво го прифати предизвикот и подготви нова, комплетно редизајнирана веб страна со цел на најдобар начин да одговори на  технолошките промени што ги

ПОВЕЌЕ

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е Месечниот билтен 08.2021 1 на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд – Скопје можете да ги погледнете ТУКА 2, а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје кликнете ТУКА 3. КБ Прво пензиско

ПОВЕЌЕ