Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Награди и признанија

Благодарница од здружението „Икуалити“

Ни претставува посебна чест што втора година по ред, имавме можност да го поддржиме Фестивалот на инклузија. Годинава се одржа од 7 до 10 септември во парк „Македонија“  – Дом на културата „Билјана Беличанец“ во општина Кисела Вода, под мотото „Културни инклузивни политики“. Веруваме дека овој

ПОВЕЌЕ

ПРЕСТИЖНА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА НАГРАДА ЗА „НАЈДОБАРА ПАСИВНА ИНВЕСТИЦИОНА СТРАТЕГИЈА 2022

Со посебно задоволство објавуваме дека на овогодинешниот настан за награди на европските пензиски фондови одржан од страна на IPE во Ротердам - Холандија, КБ Прво е добитник на престижната награда „Best Passive Investment Management“. Оваа награда е резултат на посветеноста на целиот тим на КБ Прво

ПОВЕЌЕ

Престижна интернационална награда за „Најдобара пасивна инвестициона стратегија

[vc_row][vc_column][vc_column_text] КБ ПРВО ПЕНЗИСКО ДРУШТВО АД СКОПЈЕ На свечена церемонија IPE Awards 2016 во Берлин, Германија одржана на 01.12.2016 година, КБ Прво пензиско друштво АД Скопје ја доби престижната награда за “„Најдобара пасивна инвестицискона стратегија“ ” во организација на реномираниот финансиски магазин IPE (Investment & Pensions Europe). Според

ПОВЕЌЕ

Награди за „Најдобар Пензиски Фонд во Централна и Источна Европа 2016“ и „Најдобра долгорочна инвестициска стратегија“

[vc_row][vc_column][vc_column_text] КБ ПРВО ПЕНЗИСКО ДРУШТВО АД СКОПЈЕ На Третата годишна конференција на пензиски фондови од Централна и Источна Европа (CEE Pension funds Conference & Awards 2016) во Прага, Република Чешка одржана на 08.03.2016 година, КБ Прво пензиско друштво АД Скопје доби две престижни награди „Најдобар Пензиски Фонд

ПОВЕЌЕ

Награда за “Најдобар Пензиски Фонд за 2015 година во Централна и Источна Европа”

[vc_row][vc_column][vc_column_text] ПРВО ПЕНЗИСКО ДРУШТВО АД СКОПЈЕ На свечена церемонија во Барселона, Шпанија одржана на 19.11.2015 година, КБ Прво пензиско друштво АД Скопје ја доби престижната и посакуваната награда за ” Најдобар Пензиски Фонд за 2015 година во Централна и Источна Европа” во организација на реномираниот финансиски магазин

ПОВЕЌЕ

Национална награда за најдобри општествено одговорни практики во 2012 година

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Како доказ за своето работење, во 2013 година Друштвото се здоби со Национална награда за најдобри општествено одговорни практики во 2012 година во категоријата „Односи на пазарот“ кај големите компании доделена од Националното координативно тело за општествена одговорност на претпријатијата при Министерството за финансии на

ПОВЕЌЕ