Side Area Logo
Mirë se vini në faqen tonë të internetit
Lidhu me ne
 

nagradi i priznanija

Shpërblime Për “fondin Më Të Mirë Pensional Në Evropën Qendrore Dhe Lindore 2016” dhe “strategjia Më E Mirë Afatgjatë E Investimit”

[vc_row][vc_column][vc_column_text] KB SHOQËRIA E PARË PENSIONALE SHA SHKUP Në konferencën e tretë vjetore të fondeve pensionale nga Evropa Qendrore dhe Lindore (CEE Pension funds Conference & Awards 2016) në Pragë, Republika Çeke e mbajtur më 08.03.2016, KB Shoqëria e parë pensionale SHA Shkup fitoi dy çmime prestigjioze

LEXO MË SHUMË