Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Фин. изв. КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје 2021 година

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2021 – 31.03.2021 Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2021 – 30.06.2021

ПОВЕЌЕ

Ревидиран финансиски извештај за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за 2020 година

Ревидиран финансиски извештај за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за 2020 година

ПОВЕЌЕ

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје 2020 година

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2020 – 31.03.2020 Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2020-30.06.2020 Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2020-30.09.2020 Неревидирани

ПОВЕЌЕ

Ревидиран финансиски извештај за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за 2019 година

[:Mk][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ревидиран финансиски извештај за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за 2019 година[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color="white"][/vc_column][/vc_row][:]

ПОВЕЌЕ

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2019-31.12.2019

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2019-31.12.2019  

ПОВЕЌЕ

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2019-30.09.2019

[:Mk][vc_row][vc_column][vc_column_text]Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2019-30.09.2019[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color="white"][/vc_column][/vc_row][:]

ПОВЕЌЕ

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2019-30.06.2019

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2019-30.06.2019

ПОВЕЌЕ

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2019-31.03.2019

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2019-31.03.2019

ПОВЕЌЕ

Ревидиран финансиски извештај за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за 2018 година

Ревидиран финансиски извештај за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за 2018 година

ПОВЕЌЕ

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2018-31.12.2018

Неревидирани финансиски извештаи за КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје за периодот 01.01.2018-31.12.2018

ПОВЕЌЕ