Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Новости

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е Месечниот билтен 12. на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд - Скопје можете да ги погледнете ТУКА, а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд –

ПОВЕЌЕ

Известување за намалување на надоместокот од уплатени придонеси на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд -Скопје

Известување за намалување на надоместокот од уплатени придонеси на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд -Скопје

ПОВЕЌЕ

Известување за намалување на надоместокот од уплатени придонеси на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд -Скопје

Известување за намалување на надоместокот од уплатени придонеси на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд -Скопје

ПОВЕЌЕ

Известување за измена на статутот на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд – Скопје и Статутот на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд -Скопје

Известување за измена на статутот на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд – Скопје и Статутот на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд -Скопје

ПОВЕЌЕ

ИНВЕСТИЦИСКАТА СТРАТЕГИЈА НА КБ ПРВО ПЕНЗИСКО ДРУШТВО ГО ВНЕСЕ ВО ДРУШТВОТО НА НАЈГОЛЕМИТЕ ПЕНЗИСКИ ФОНДОВИ ВО ЕВРОПА

Интервју со Горан Мартиноски Раководител на сектор за управување со средства. Објавено на порталот Пари (www.pari.com.mk) на 28.12.2022 година Горан Мартиноски е член на Инвестицискиот одбор на КБ Прво Пензиско Друштво, со 16 годишно искуство во областа на инвестирањето и финансиските пазари, од кои повеќе од 10 години на местото Раководител

ПОВЕЌЕ

КБ Прво со донација во детска градинка Гоце Делчев во Прилеп

КБ Прво пензиско друштво АД Скопје на 22.12.2022 година (четврток), реализираше уште еден успешен настан од доменот на општествена одговорност. На иницијатива на Амбасадата на Република Словенија, друштвото донираше креветчиња, душеци и постелнини кои беа неопходни за подобрување на условите во бебешкиот оддел „јасли“ во градинката

ПОВЕЌЕ

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е Месечниот билтен 11. на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд - Скопје можете да ги погледнете ТУКА, а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд –

ПОВЕЌЕ

ПРЕСТИЖНА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА НАГРАДА ЗА „НАЈДОБАРА ПАСИВНА ИНВЕСТИЦИОНА СТРАТЕГИЈА 2022

Со посебно задоволство објавуваме дека на овогодинешниот настан за награди на европските пензиски фондови одржан од страна на IPE во Ротердам - Холандија, КБ Прво е добитник на престижната награда „Best Passive Investment Management“. Оваа награда е резултат на посветеноста на целиот тим на КБ Прво

ПОВЕЌЕ

КБ Прво Пензиско Друштво го финализираше вториот циклус од кампањата “Замени и засади” со засадување на 2.500 садници во Кочани

Предизвикот наречен „Замени и засади“ на КБ Прво пензиско друштво, по втор пат го доби својот епилог, овој пат со озеленување на 1 хектар засадување на 2.500 нови садници во пределот на Кочани. Својата мисија за зелена иднина, која се фокусира на унапредување и подобрување на

ПОВЕЌЕ

Oд 23 до 25 ноември годинава ќе се одржи шестото издание на Деновите на финансиската писменост

Од 23-ти до 25-ти ноември годинава ќе се одржи шестото издание на Деновите на финансиската писменост коишто ги организираат финансиските регулаторни институции, во соработка со приватниот финансиски сектор. За Деновите на финансиска писменост, Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување МАПАС и пензиските друштва се

ПОВЕЌЕ