Side Area Logo
Mirë se vini në faqen tonë të internetit
Lidhu me ne
 

Të reja

Shpërblime Për “fondin Më Të Mirë Pensional Në Evropën Qendrore Dhe Lindore 2016” dhe “strategjia Më E Mirë Afatgjatë E Investimit”

[vc_row][vc_column][vc_column_text] KB SHOQËRIA E PARË PENSIONALE SHA SHKUP Në konferencën e tretë vjetore të fondeve pensionale nga Evropa Qendrore dhe Lindore (CEE Pension funds Conference & Awards 2016) në Pragë, Republika Çeke e mbajtur më 08.03.2016, KB Shoqëria e parë pensionale SHA Shkup fitoi dy çmime prestigjioze

LEXO MË SHUMË