Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Глобалното економско закрепнување, придружено со поддршка од монетарните и фискалните власти од развиените земји продолжи и во месец јули. Оптимизмот на пазарите од позитвните резултите беше повремено нарушено со вестите за ширењето на позаразната Делта варијанта на „Ковид-19“ и  за построгата регулација на технолошките компании во Кина.  Ваквото окружување доведе до различни движења на финансиските пазари.  

Во прилог е месечниот извештај за пазарите за јули 2021 година, што КБ Прво пензиско друштво го подготви за Вас:

Месечен извештај за финансиските движења

Нема коментари

Коментарите се не достапни во моментов