Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Благодарница од здружението „Икуалити“

Благодарница од здружението „Икуалити“

Ни претставува посебна чест што втора година по ред, имавме можност да го поддржиме Фестивалот на инклузија. Годинава се одржа од 7 до 10 септември во парк „Македонија“  – Дом на културата „Билјана Беличанец“ во општина Кисела Вода, под мотото „Културни инклузивни политики“.

Веруваме дека овој пионерски исчекор ќе стане една традиција која ќе биде отслик на емпатија и срдечност меѓу сите учесници во општеството.

Од страна на здружението „Икуалити“, друштвото прими благодарница на отворањето на настанот.

Супервизор на капитално финансирано пензиско осигурување е Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС) www.mapas.mk тел. 02 3224 229.

Нема коментари

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР