Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Author: Borche Kochevski

Благодарница од здружението „Икуалити“

Ни претставува посебна чест што втора година по ред, имавме можност да го поддржиме Фестивалот на инклузија. Годинава се одржа од 7 до 10 септември во парк „Македонија“  – Дом на културата „Билјана Беличанец“ во општина Кисела Вода, под мотото „Културни инклузивни политики“. Веруваме дека овој

ПОВЕЌЕ

КБ Прво – дел од вториот Фестивал на инклузија

Ни претставува посебно задоволство што втора година по ред, имавме можност да го поддржиме Фестивалот на инклузија. Годинава се одржа од 7 до 10 септември во парк „Македонија“  – Дом на културата „Билјана Беличанец“ во општина Кисела Вода, под мотото „Културни инклузивни политики“. Во рамките на

ПОВЕЌЕ

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е Месечниот билтен 08 1 на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд - Скопјеможете да ги погледнете ТУКА2, а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд –

ПОВЕЌЕ

Кои ризици се преземаат при инвестирањето на средствата и колку се сигурни парите кои ги вложуваме? Има ли гаранции?

Пензиските фондови се една од најсигурните опции за инвестирање на средствата за сите оние кои сакаат да ја обезбедат својата финансиска иднина по пензионирањето. Сепак, како и секоја друга опција за инвестирање, пензиските фондови исто така носат одредено ниво на ризик. Затоа, ќе објасниме кои

ПОВЕЌЕ

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е Месечниот билтен 05 на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд - Скопје можете да ги погледнете ТУКА, а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд –

ПОВЕЌЕ

„Замени и засади“ – КБ Прво пензиско друштво АД Скопје прослави 18 години постоење

КБ Прво пензиско друштво АД Скопје во мај годинава одбележува 18 години како дел од реформираниот пензиски систем, а низата успеси ги прослави во неделата (21.05.2023), во Градскиот парк во Скопје на Школка, каде се одржа настанот „Замени и засади” . На настанот присуствуваа вработени, многу членови, пријатели

ПОВЕЌЕ