Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Author: Ivana Stankovski

КБ Прво Пензиско Друштво во склоп на кампањата “Замени и засади” посади 2500 садници

Скопје, 29.11.2021г. - КБ Прво Пензиско Друштво, во склоп на кампањата “Замени и засади”, на 25-ти ноември засади 2500 садници во пределот на местото Пезово, Кумановско. “Замени и засади” е кампања која започна на 7 Јули, преку која КБ Прво Пензиско Друштво ги охрабри своите членови

ПОВЕЌЕ

Најнови резултати од работењето на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Објавен е  Месечниот билтен 09. 1 на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување. Најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд - Скопје можете да ги погледнете ТУКА 2, а за најновите резултати од работењето на КБ Прв отворен доброволен пензиски

ПОВЕЌЕ