Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Archive

Пошумување во Берово 22.11.2023 година

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Кампањата „Замени и засади“ на КБ Прво пензиско друштво со нова акција и пошумување на површина од 2 хектари со 5 000 садници. По успешното финализирање на претходните две акции во склоп на кампањата „Замени и засади“ со пошумување на одреден предел, КБ Прво пензиско друштво

ПОВЕЌЕ

Пошумување во Кочани 22.11.2022 година

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Предизвикот наречен „Замени и засади“ на КБ Прво пензиско друштво, по втор пат го доби својот епилог, овој пат со озеленување на 1 хектар и засадување на 2.500 нови садници во пределот на Кочани.   Својата мисија за зелена иднина, која се фокусира на унапредување и подобрување

ПОВЕЌЕ

ЗАМЕНИ И ЗАСАДИ 2022

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Под мотото „Да инвестираме заедно во зелена иднина“ изминатата сабота Друштвото одржа забавно-едукативен настан во склоп на кампањата „Замени и засади“, кој имаше за цел преку дружба, игра и забава да ги едуцира посетителите како со мали активности можат да помогнат во унапредување на животната

ПОВЕЌЕ

ЗАМЕНИ И ЗАСАДИ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Изминатиот четврток 25.11.2021 го финализиравме првиот циклус од кампањата “Замени и засади” со озеленување на 1 хектар непошумен дел и засадивме 2500 садници во пределот на местото Пезово, на потегот од Куманово кон Свети Николе. Им благодариме на сите членови кои се вклучија во оваа акција

ПОВЕЌЕ