Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Archive

РЕЧНИК

[vc_row][vc_column css=".vc_custom_1635415722426{padding-bottom: 100px !important;}"][vc_column_text]АГЕНТ – Лице кое врши работи на маркетинг на пензиски фондови и склучување на договори за членство.   АГЕНЦИЈА ЗА СУПЕРВИЗИЈА НА КАПИТАЛНО ФИНАНСИРАНО ПЕНЗИСКО ОСИГУРУВЊЕ – Државна агенција која е супервизор на работењето на друштвата, пензиските фондови и регулатор на капитално финансираното пензиско осигурување.   АКЦИЈА – Сопственичка хартија од

ПОВЕЌЕ