Side Area Logo
Mirë se vini në faqen tonë të internetit
Lidhu me ne
 

Archive

FJALOR

[vc_row][vc_column css=".vc_custom_1635415785998{padding-bottom: 100px !important;}"][vc_column_text]AGJENT – person i cili kryen aktivitete të marketingut në fondet pensionale dhe nënshkrimin e kontratave për anëtarësim.   AGJENCIA PËR MBIKËQYRJE TË SIGURIMIT PENSIONAL ME FINANCIM KAPITAL – Agjenci shtetërore e cila është mbikëqyrës e punës së shoqërive, fondeve pensionale dhe rregullues i sigurimit pensional

LEXO MË SHUMË