Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Согласно препораките на Владата на Република Северна Македонија и известувањето добиено од Министерството за внатрешни работи, поврзани со одржувањето на Триесеттиот министерски совет на Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ), кој ќе се одржи на 30 ноември и 1 декември во Скопје, Ве известуваме дека КБ Прво пензиско друштво АД Скопје:

  • На 29 ноември 2023 година ќе работи со редовно работно време од 08:00 до 16:00 часот;
  • На 30 ноември 2023 година нема да работи;
  • На 1 декември 2023 година ќе работи со редовно работно време од 08:00 до 16:00 часот.

За сите дополнителни прашања ви стоиме на располагање на contact@kbprvo.com.mk или на тел. број 02/ 32 43 777 или 02/ 32 43 772.

Со почит,

КБ Прво пензиско друштво АД Скопје

Нема коментари

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР