Side Area Logo
Mirë se vini në faqen tonë të internetit
Lidhu me ne
 

Karrierë

Bëhuni pjesë e ekipit tonë shpejt dhe lehtë!

Bëhuni pjesë e ekipit tonë shpejt dhe lehtë!

  • Hapi 1
  • Hapi 2

Informacioni i kontaktit

Emri

Mbiemri

E-mail

Numri i telefonit

Informacion i detajuar

Pozicioni i punës

CV-ja juaj

Max. size: 128.0 MB

Letër motivuese

Përpunimin e të dhënave