Side Area Logo
Mirë se vini në faqen tonë të internetit
Lidhu me ne
 

Çmimin Kombëtar për praktikat më të mira të CSR në vitin 2012

Çmimin Kombëtar për praktikat më të mira të CSR në vitin 2012

Si dëshmi e punës së vet, në vitin 2013 Shoqëria morri Çmimin Kombëtar për Praktikat më të Mira Përgjegjëse Shoqërore në vitin 2012 në kategorinë “Marrëdhëniet në treg” në kompanitë e mëdha e ndarë nga Organi kombëtar koordinues për përgjegjësi sociale të ndërmarrjeve në Ministrinë e financave në Republikën e Maqedonisë.

Ky aktivitet është dëshmi se Shoqëria punon, vetëm e vetëm në interes të anëtarëve dhe kujdeset për mjetet e tyre në fondet pensionale me të cilat menaxhon, gjithashtu ky aktivitet është dëshmi se ekipi i Shoqërisë përbehet nga profesionistë të cilët i kushtojnë vëmendje këtij segmenti.

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.