Side Area Logo
Mirë se vini në faqen tonë të internetit
Lidhu me ne
 

ÇMIMI PËR FONDIN MË TË MIRË PENSIONAL PËR VITIN 2015 NË EVROPËN QENDRORE DHE LINDORE

ÇMIMI PËR FONDIN MË TË MIRË PENSIONAL PËR VITIN 2015 NË EVROPËN QENDRORE DHE LINDORE

KB SHOQËRIA E PARË PENSIONALE SHA SHKUP

Në një ceremoni solemne në Barcelonë, Spanjë të mbajtur më 19.11.2015, KB Shoqëria e parë pensionale SHA Shkup fitoi çmimin prestigjioz për Fondin më të mirë pensional për vitin 2015 në Evropën Qendrore dhe Lindore” në organizim të revistës së njohur financiare IPE (Investment & Pensions Europe).

Janko Trenkoski, drejtor i përgjithshëm i KB Shoqërisë së parë pensionale SHA Shkup, lidhur me çmimin, tha: “Çmimi paraqet një arritje e shquar për ne dhe për sistemin pensional të reformuar në Republikën e Maqedonisë. U bëmë pjesë e një shoqërie vërtetë kompetente për fonde pensionale të shpërblyera me çmime në të gjithë Evropën. Në konkurrencë me fondet nga Romania, Letonia, Estonia, Polonia, Kroacia etj. Ne e fituam çmimin e parë. Ky çmim i dedikohet të gjithë anëtarëve të fondit, bashkëqytetarëve tanë”.

Shoqëria, me këtë çmim edhe një herë dëshmoi se vendosi themelet e një përralle të suksesshme, për të cilën premton se do të vazhdojë ta ndërtojë në të ardhmen.

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.