Side Area Logo
Mirë se vini në faqen tonë të internetit
Lidhu me ne
 

Shpërblime Për “fondin Më Të Mirë Pensional Në Evropën Qendrore Dhe Lindore 2016” dhe “strategjia Më E Mirë Afatgjatë E Investimit”

Shpërblime Për “fondin Më Të Mirë Pensional Në Evropën Qendrore Dhe Lindore 2016” dhe “strategjia Më E Mirë Afatgjatë E Investimit”

KB SHOQËRIA E PARË PENSIONALE SHA SHKUP

Në konferencën e tretë vjetore të fondeve pensionale nga Evropa Qendrore dhe Lindore (CEE Pension funds Conference & Awards 2016) në Pragë, Republika Çeke e mbajtur më 08.03.2016, KB Shoqëria e parë pensionale SHA Shkup fitoi dy çmime prestigjioze “Fondi më i mirë pensional në Evropën Qendrore dhe Lindore 2016” dhe “Strategjia më e mirë afatgjatë e investimit” në organizim të Fleming.

Çmimet janë një konfirmim i suksesit të sistemit pensional të reformuar në Republikën e Maqedonisë dhe i punës profesionale të Shoqërisë në dhjetë vitet e kaluara.

Në konkurrencën e fondeve pensionale nga Çekia, Letonia, Estonia, Kroacia, Bosnja etj., votuar nga 12 gjyqtarë të pavarur, KB Shoqëria e parë pensionale SHA Shkup fitoi vendin e parë në dy kategori. Këto çmime Shoqëria ia kushton të gjithë anëtarëve të Fondit.

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.