Side Area Logo
Mirë se vini në faqen tonë të internetit
Lidhu me ne
 

ÇMIM PRESTIGJOZ NDËRKOMBËTAR PËR STRATEGJINË MË TË MIRË PASIVE INVESTUESE

ÇMIM PRESTIGJOZ NDËRKOMBËTAR PËR STRATEGJINË MË TË MIRË PASIVE INVESTUESE

KB SHOQËRIA E PARË PENSIONALE SHA SHKUP

Në një ceremoni solemne IPE Awards 2016 në Berlin, Gjermani e mbajtur në datë 01.12.2016, KB Shoqëria e parë pensionale SHA Shkup fitoi çmimin prestigjioz për “Strategjinë më të mirë pasive investuese” në organizim të revistës së njohur financiare IPE (Investment & Pensions Europe).

Sipas raportit zyrtar të Komisionit për dhënien e çmimeve, ky është një çmim për një strategji portfolio të mirë-ndërtuar që jep maksimumin e rezultateve në kuadër të kufizimeve ligjore konservatore.

Çmimi paraqet vazhdim të një historie të suksesshme të cilën KB shoqëria e parë pensionale SHA Shkup filloi ta ndërtojë në vitet e kaluara, si dhe vërtetim për suksesin e sistemit të reformuar pensional në Republikën e Maqedonisë, punës profesionale dhe para së gjithash kujdesi për anëtarët.

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.