Side Area Logo
Добро дојдовте на нашата веб страна
Поврзи се со нас
 

Позитивните вести за развојот на вакцините против Ковид-19 и перцепцијата на пазарите за резултатите од претседателските избори во Соединетите Американски Држави беа поттик за позитивните движења на глобалните финансиски пазари во текот на ноември.

Во прилог е месечниот извештај за пазарите за ноември 2020 година, што КБ Прво пензиско друштво го подготви за вас:

Месечен извештај за финансиските движења

Нема коментари

Коментарите се не достапни во моментов